Basisprijs automatisch aanpassen

Kleuren, maten, vormen etc. In osCommerce worden het artikel- of productopties genoemd. Stel je hebt een basisproduct: een zwarte pen van 1 euro per pen. De pen is standaard 20 centimeter lang en 1 centimeter breed. Je hebt variaties van dezelfde pen in kleur (rood en blauw), lengte (25 en 30 centimeter) en breedte (1,5 en 2 centimeter). Elk van die opties (kleur, lengte en breedte) heeft een meerprijs van 1 euro. De standaard manier waarop dit in osCommerce wordt getoond is de basisprijs van 1 euro die blijft staan bij het kiezen van een extra optie, onafhankelijk van de vraag of die extra optie een meerprijs heeft meegekregen.

INNONET heeft een contributie ontwikkeld die bij het kiezen van een optie met meer (of minder)-prijs de basisprijs van een artikel direct op het scherm aanpast. Heb je een basisprijs van 1 euro en kies je een optie van 1 euro dan zie je op het scherm de prijs direct veranderen in 2 euro. Een voorbeeld op een werkende site met deze uitbreiding is hier te vinden. Je ziet bij het kiezen van een optie de basisprijs direct veranderen, de klant weet nu meteen wat de totaalprijs gaat worden.

Wij installeren deze door ons ontwikkelde uitbreiding op je webshop voor 125,- euro (excl) btw. Vraag hier vrijblijvend de installatie aan. Natuurlijk kan je ook via deze site contact met ons opnemen.


Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *