Contributie: Ajax Attribute Manager

Volgens Bert is de Ajax Attribute Manager één van de meest briljante modules voor osCommerce, vandaar in deze post aandacht voor deze handige uitbreiding voor de admin van je osCommerce webshop.

In een standaard osCommerce webshop is het beheer van productopties en bijbehorende waardes nogal omslachtig. Daarom is de Ajax Attribute Manager een waardevolle uitbreiding die het beheren van deze opties veel sneller en eenvoudiger maakt. Deze module wordt toegevoegd aan de productpagina in de admin. Direct op de productpagina kun je dan de opties selecteren die voor dat product specifiek van toepassing zijn. Het is dus niet meer nodig door ellenlange lijsten te bladeren met opties, maar deze zijn heel snel en eenvoudig te selecteren.

Als extra aanvulling is het ook mogelijk de Ajax Attribute Manager uit te breiden met een sorteerfunctie, zodat je ook direct kunt aangeven in welke volgorde de opties getoond moeten worden in de webshop.

De module is hier te vinden: http://www.oscommerce.com/community/contributions,4063

Wilt u de module door ons laten installeren?  Geen probleem, klik hier voor meer informatie of klik hier om gelijk de installatie aan te vragen

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *