Handmatig klanten en bestellingen toevoegen

Soms is het handig om via het beheer van je osCommerce handmatig een nieuwe klant aan te maken of een bestelling in te voeren. Je verkoopt bijvoorbeeld iets aan een bekende die het direct meeneemt en niet bestelt via de shop. Standaard is dit echter niet mogelijk in osCommerce, maar met het installeren van een speciale module kun je dit eenvoudig toevoegen.

Naast deze module is het nodig ook de order editor module in je shop te installeren. Deze module is ook haast onmisbaar wanneer je regelmatig bestellingen hebt. Met deze module kun je namelijk nadat een bestelling is geplaatst, deze nog aanpassen via de administratie. Handig als je achteraf een mail van een klant krijgt dat hij nog iets extra’s wil bestellen of dat ze toch een andere maat of kleur willen ontvangen. Via de order editor pas je dan snel de bestelling aan en kun je de klant ook direct een nieuwe bevestiging en factuur toesturen.

Zelf installeren? Dan gebruik je deze modules voor osCommerce 2.2:

En voor osCommerce 2.3.1 vind je de modules hier:

De modules door INNONET laten installeren? Een combinatie van deze 2 modules kost 135 euro ex BTW. Normaal zijn de modules 75 euro per stuk. Neem contact op met Stephanie voor meer informatie.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiƫnt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *