iDeal betalingen en osCommerce

Voor elke webwinkel is het eigenlijk niet meer de vraag of je iDeal aanbiedt in je webwinkel, alleen hoe doe je dit? iDeal is inmiddels zo vertrouwd in Nederland, dat het onverstandig is om deze optie niet aan te bieden aan je klanten. Waar je nog wel over kunt nadenken is op welke manier je iDeal integreert. Wij zetten een aantal opties voor je op een rijtje:

De kosten bij de banken en Payment Providers verschillen wel, dus het zal best de moeite lonen om eens op een rijtje te zetten hoeveel iDeal betalingen je hebt en welke bank of payment provider dan het beste bij jou past. Bekijk ook dit overzicht met alle tarieven van de banken.

Lukt het niet om iDeal zelf te installeren in je osCommerce webshop? Wij hebben iDeal al in veel webwinkels geïntegreerd en doen dit ook graag voor u, meestal binnen 24 uur! Neem contact op voor meer info!

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *