osCommerce webshop koppelen aan Exact

Laatst hadden we een interessant telefoongesprek. We kregen namelijk de vraag of er lezers van osCommerceBlog zijn die Exact Globe Next of Exact Online gebruiken. Er zal namelijk een nieuwe koppeling ontwikkeld worden om die twee pakketten te koppelen met osCommerce webwinkels. Op die manier kan je je Exact boekhoudpakket koppelen aan je webwinkel en  heb je een volledige integratie van je webwinkel met je boekhoudpakket.

Wij vragen jou, als je één van deze pakketten gebruikt, contact met ons op te nemen zodat wij jou al in de ontwikkelingsfase kunnen consulteren om de volledige module uiteindelijk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat jij als ondernemer met een osCommerce webwinkel nodig hebt. Je kan het onderstaande formuliertje invullen om aan te geven dat jij vrijblijvend betrokken wilt worden bij de ontwikkeling van de koppeling tussen Exact Globe Next / Exact Online. Wij zullen je dan binnenkort benaderen met een aantal vragen zodat het voor ons nog duidelijk wordt wat jij zou verwachten van zo’n koppeling. Uiteraard is medewerking tijdens deze eerste fase volledig vrijblijvend.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Welk pakket gebruikt u?

Wat is het webadres van uw webwinkel?
]

Eventuele opmerking


Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *