osCommerce inkoopadministratie

Laatst kregen wij de vraag van één van onze klanten om een inkoopadministratiemodule te ontwikkelen voor zijn osCommerceshop.

U herkend het waarschijnlijk wel. Een flink aantal artikelen en meerdere leveranciers van hetzelfde product. Elke leverancier stuurt een inkoopfactuur mee met uw bestelling, en na verloop van tijd weet u niet meer welk product bij welke leverancier is besteld op welk moment en voor welke prijs. Om dat probleem op te lossen hebben wij een inkoopadministratie module ontwikkeld voor osCommerce webshops.

 

Hoe werkt het?

In het adminsitratiesysteem van osCommerce worden een aantal nieuwe pagina’s aangemaakt waarmee de inkoopfacturen aangemaakt kunnen worden. De database wordt aangepast om meer informatie bij de fabrikanten te plaatsen, en bij elk artikel voegen wij een tabel toe waarin alle facturen waarin dat artikel staat worden neergezet.

Inkoopfacturen worden aangemaakt op een aparte pagina waarin snel en makkelijk is te filteren om de juiste inkoopfactuur te zoeken. Op deze manier heeft u altijd snel en makkelijk alle inkoopfacturen beschikbaar in uw webwinkelsysteem. Uiteraard is alle informatie alleen voor u toegankelijk, dus uw klanten merken niets van het nieuwe systeem wat is gekoppeld aan uw webwinkel. Kijk voor meer informatie naar dit filmpje waarin wij in het kort laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Kosten
Het instellen en installeren van het facturatiesysteem doen wij voor 195,- (excl btw) euro per webshop. Hiervoor krijgt u ook gratis 3 maanden updates aan het facturatiesysteem welke geïnstalleerd zullen worden zodra er een nieuwe versie wordt uitgebracht.

Wilt u meer informatie of gelijk het facturatiesysteem gekoppeld hebben? Vul dan onderstaande informatie in, dan nemen wij z.s.m. via e-mail of telefoon contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer)


Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates.

You may also like...

1 Response

  1. 2 februari 2015

    […] osCommerce inkoopadministratie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *