osCommerce naar WooCommerce

oscommerce naar woocommerce

osCommerce naar WooCommerce – Heb jij een osCommerce webshop en wil je deze migreren naar WooCommerce? Een verstandige keuze als je het ons vraagt. Wij werken inmiddels al geruime tijd met WooCommerce en zijn hierover super enthousiast. Een groot nadeel van osCommerce is in onze ogen dat de code verouderd is, de webshops standaard niet responsive zijn en bovendien niet goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit kan natuurlijk opgelost worden met contributies, maar overstappen naar WordPress in combinatie met WooCommerce is stukken logischer en bovendien helemaal niet moeilijk.

osCommerce naar WooCommerce migratie

Wil je overstappen van osCommerce naar WooCommerce dan voeren wij deze migratie graag voor je uit. Hierbij zetten we categorieën, producten, klantgegevens, orders en informatiepagina’s over vanuit osCommerce naar WooCommerce. Naast deze overzetting van de data uit je webshop zorgen we ook voor linkmigratie. De url’s van je osCommerce webshop worden hiermee automatisch doorgeleid naar hetzelfde product in de WooCommerce webshop. Hiermee behoud je opgebouwde Google linkwaarde van je webshop en maak je direct een goede start. Je voorkomt hiermee ook dat er 404-pagina’s worden gemeld door Google.

Uiteraard zorgen we ook voor je eigen lay-out en stellen alle betaalmethodes en verzendmethodes in. Na de migratie kun je snel aan de slag met je vernieuwde webshop.

Heb je interesse in het omzetten van osCommerce naar WooCommerce, neem dan even contact met ons op via stephanie@innonet.nl. We nemen dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfel je nog? Lees dan de 10 redenen om te kiezen voor WooCommerce.

 


Meer lezen over WooCommerce?

Kijk dan eens op HoeVerkoopIkOnline, ons blog vol tips en informatie over WooCommerce. Je kunt hier ook ons boek downloaden of deelnemen aan een WooCommerce Oppepper programma.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *