osCommerce updates

Het is al een tijd erg stil op osCommerceBlog, maar dit betekent zeker niet dat wij onze werkzaamheden met osCommerce zijn gestopt!

Recent verscheen een update van osCommerce 2.3.4, juist op het moment dat wij voor een klant een osCommerce upgrade mochten gaan uitvoeren. We hebben daartoe de webshop gewijzigd van versie 2.3.1 naar 2.3.4, een flinke klus die heel veel aanpassingen in de code omvat. Het resultaat is echter een stabielere osCommerce versie die beter beveiligd is en weer een heel aantal nieuwe opties heeft in de administratie. Nieuw in versie 2.3.4 zijn bjivoorbeeld de content blocks, waarmee de inhoud van bepaalde pagina’s veel beter beheerd kan worden. Vanuit de administratie kan nu eenvoudig gekozen worden welke content blokken op een pagina zichtbaar moeten worden. Vooralsnog is dit alleen nog mogelijk op de login pagina en de checkout pagina, maar ik verwacht dat deze feature wel op meer pagina’s ingezet zal gaan worden in nieuwe osCommerce updates.

Wilt u ook zeker zijn van de nieuwste osCommerce versie, maar heeft u geen zin in een paar uur code aanpassen van uw webshop? Laat de upgrade dan door Innonet uitvoeren! Het is zeker verstandig om de nieuwe osCommerce versie te installeren, gezien de vele updates op het gebied van beveiliging. Informeer vrijblijvend naar meer informatie!

 


Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *