Over ons

De auteurs van osCommerceBlog.nl zijn Stephanie van Nellestijn en Bert Huizenga, eigenaars van INNONET – internet en communicatie uit Veenendaal. Wij zijn dagelijks actief als programmeurs voor osCommerce webwinkels, zowel voor shops van onze klanten als voor webshops in eigen beheer. Inmiddels hebben wij aan ruim 100 osCommerce websites gewerkt, sommige vanaf de installatie, maar het gebeurt ook regelmatig dat we voor het installeren van iDeal, een update naar van oudere versies naar osCommerce 2.3.3 of bijvoorbeeld een mobiele osCommerce versie van de site worden ingehuurd.
Bovendien werken we graag samen met andere bureaus die ons de lay-out van een webshop aanleveren, die wij omzetten tot een volledig functionerende osCommerce webwinkel.

Wil je zelf meer kunnen met je osCommerce shop, dan is een cursus osCommerce iets voor jou! In een dagdeel laten we je kennis maken met alle aspecten van osCommerce, waarbij je zelf veel vrijheid hebt in de invulling van de cursus. Met andere woorden, we leren je precies wat je echt wilt weten!

Heb je alleen een hostingpakket nodig voor je shop? Onze server is geoptimaliseerd voor osCommerce shops en is de beste basis voor je webshop?

Via dit weblog zullen wij onze nieuwtjes, tips en wetenswaardigheden met betrekking tot osCommerce en internetmarketing voor webwinkels met jullie delen!