osCommerce contributie: prijzen zichtbaar na inloggen

Er zijn situaties denkbaar waarbij je de prijzen in je webwinkel niet zomaar aan iedere bezoeker wilt tonen. Als je bijvoorbeeld niet aan particulieren, maar aan bedrijven levert, is het heel goed mogelijk dat niet iedereen direct hoeft te zien welke prijzen je hanteert. Daarom is er voor osCommerce een module ontwikkeld waarbij de prijzen pas zichtbaar worden na het inloggen. Een normale bezoeker krijgt de melding dat hij de prijzen ziet na inloggen, en zodra de bezoeker dus is ingelogd is deze melding verdwenen en ziet hij alle prijzen.

Bij bovenstaande module kan nog altijd iedereen zich aanmelden en heeft dan direct toegang tot de prijsinformatie van je website. Je shop kan dan ook nog verder uitgebreid worden met de module om een nieuwe klant die zich aanmeldt eerst goed te moeten keuren. Zodra een nieuwe klant een account maakt volgens de standaard procedure, ontvangt de eigenaar hiervan een e-mail en kan hij de nieuwe klant goed- of afkeuren.

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiƫnt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *