Promotie met PayPal

PayPal is niet alleen een uitstekend betaalplatform dat niet mag ontbreken in je webshop, het is ook een handige manier voor wat extra promotie van je site. In dit bericht 2 initiatieven van PayPal waar elke webwinkelier eenvoudig en gratis gebruik van kan maken.

  1. de Shopping Hub van PayPal waar u gratis een aanbieding van uw webwinkel kunt promoten. Deze website wordt dagelijks door 5000 bezoekers bekeken. De moeite waard om een goede aanbieding te plaatsen. Zie: https://www.paypal-nederland.nl/shopping/
  2. In november en december 2011 heeft PayPal een actie voor alle webwinkels die PayPal accepteren. Als mensen in uw webwinkel betalen met PayPal maken ze dagelijks kans het totaalbedrag terug te winnen via PayPal. Er zijn banners en een actiesite beschikbaar om op uw webshop promotie te maken voor deze actie, zie https://www.paypal-nederland.nl/landingpage/wenswin/toolkit.html?ID=3&mpch=ads&mplx=3484-124396-12439-75 en https://www.paypal-verlanglijst.nl.

Natuurlijk dient u om gebruik te maken van deze PayPal diensten PayPal ook aan te bieden als betaalmogelijkheid in uw osCommerce webwinkel. Heeft u hier vragen over of over bovenstaande acties, neem dan gerust contact op met Stephanie (tel: 06-39631245 of e-mail: info@oscommerceblog.nl).

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiƫnt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *