STS templates en osCommerce

Werk je met osCommerce, dan is STS templates eigenlijk een onmisbare module als je niet vast wilt zitten aan het standaard design van osCommerce. Dit Simple Template System maakt het beheren van de lay-out van je webshop stukken makkelijker. Allereerst download je natuurlijk de nieuwste versie van STS en dit zip-bestand pak je uit. In de map doc bevindt zich het map install.html waarin je de stappen vindt die je moet doorlopen om STS te installeren. De installatie is vrij eenvoudig en na het aanpassen van een aantal bestanden kun je aan de slag met je template.

Na de installatie van STS kun je de lay-out van je webshop beheren via 1 bestand, het index.html bestand in de map includes/sts_templates/naam_template/index.html. Door het aanpassen van dit ene bestand wijzig je dan direct alle pagina’s van je webshop, dat is dus stukken beter dan elk php bestand uit de root handmatig aanpassen.

Heel veel modules die belangrijk zijn voor de lay-out van je webshop hebben een aangepaste versie voor STS templates, ook zijn er kleine add-ons om bijvoorbeeld snel een zoekbox in de header te zetten. Bovendien zijn er extra templates te downloaden, kijk bijvoorbeeld eens op de site freeoscommerce.com.

Pas jij nog elk bestand handmatig aan als je iets wilt wijzigen in de lay-out? Dan is STS templates dé oplossing. Download het pakket en installeer het zelf of laat het door ons doen, STS templates scheelt je heel veel tijd! INNONET installeert STS templates voor slechts 75 euro ex BTW, je kunt vervolgens zelf aan de slag met je eigen template of ook deze door INNONET laten maken. Neem contact op voor meer informatie.

[download]

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het efficiënt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

1 Response

  1. 25 september 2012

    […] enkele uitbreidingen wilde laten installeren in zijn osCommerce shop. INNONET heeft in zijn webshop STS templates geïnstalleerd en de lay-out van de site aangepast. Daarnaast hebben wij iDeal en PayPal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *