Welke klanten kochten dit product?

Bovenstaande vraag stelde ik mezelf nogal eens, maar via het beheer van mijn osCommerce webshop bestond nog niet de mogelijkheid precies te achterhalen welke klanten een bepaald product kochten. Daarom ben ik ook erg content dat ik hiervoor een module tegenkwam. De module wordt geïnstalleerd bij de rapporten. Je selecteert een product en vervolgens verschijnt er een mooi overzicht waarin je precies kunt zien wie dit heeft gekocht. Het is ook nog mogelijk een periode te kiezen!

De module is bijvoorbeeld handig te gebruiken om aan klanten te vragen een review te schrijven over een bepaald product of om snel te zien hoe vaak een bepaald artikel in een periode is verkocht.

Interesse in dit rapport in jouw osCommerce webshop? Mail dan naar info@oscommerceblog.nl, wij installeren dit rapport voor 25 euro ex BTW.

Stephanie van Nellestijn

Als osCommerce consultant geef ik klanten advies over het succesvol inzetten van osCommerce voor hun e-commerce activiteiten. Met meer dan 10 jaar osCommerce ervaring weet ik inmiddels veel over de mogelijkheden en het effici├źnt gebruik hiervan. Naast technische kennis voer ik ook regelmatig SEO trajecten uit voor webwinkel eigenaren. Alle ervaring gebruik ik zowel voor klanten als voor mijn eigen webshop www.iphonecompleet.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *